Bildbomb !

Här kommer några bilder som Moa har tagit för ett tag sen på mig och busiii :'D<3

/Sofia

<3<3<3<3<3<3<3

upp tidigt

Satt nyss och fila naglarna, och jag bara va fan? Det börja blöda näsblod as mycke? :s Min roliga kväll kan jag säga, är ju förkyld och nu vågar jag inte snyta mig om det skulle börja igen :s aja helt onödig information men men ;p

Imorn får jag iaf gå upp tidigt, ska med Linnea när hon ska träna för Daniel Svensson, jag ville dock inte vara med så jag är bara hjälp reda nu :) Jag och Linnea åker dit själva så blir nog till hjälp, vill bara att den här J'vla (ursäkta) förkylningen ska gå över :( blir så trött på det här :(

Meddis ska jag trimma dressyr imorn, fan va vi ska äga på lördag :D haha! Måste lära mig programmen också.. Det ästa med dressyr är att man har fasta starttider iaf :) Det är Christina Strand som dömmer och jag tycker hon är bra :) Eira får antagligen också gå dressyr eller så rider jag ut med henne.

Nu ska jag faktiskt gå och sova, är as trött.. Sen ska jag ju upp vi 8 imorn...

Godnatt mer er <3

/jenny


Hoppträning ! <3

Ja, som rubriken lyder så var det hoppträning idag. <3
Red fram som jag gjorde när jag red dressyr, flytta bakdelen, övergångar osv.
Han var sjukt fin i formen, blev jätte glad !
Tänk vad bara 2 dagars ordentlig ridning har gjort för enorm skillnad... :')

Började hoppa ett räcke på en volt. Gick super !
Hoppade sedan bana, 120 cm ! Gud va fin han är, han är grym alltså :'D
Kommer helt fel på en stor 120 oxer, inga problem säger ponnyn och hoppar hur stort som helst !?
Haha han är modig iaf ;D <3

Här kommer en bild på busen i sitt nya täcke och sin nya grimma, efter träningen (hemma) <3

/ Sofia

<33
jag älskar dig busii :D<3

fullt upp

Hallå, åhh vilken dag det har varit!

Först kolla jag på innebandy match,

Sen åkte vi till stallet, började med att rida ut på Meddis, tog det lite lugnt men hon var busig och ville bara springa och busa, haha.

Sen var det Eiras tur, red på hackamoore och tänkte rida lite dressyr och hon var riktigt fin! :) Ställde och böjde henne ordentligt och gjorde loss henne i sidorna och sen stog det några små hinder framme som vi skutta över, hon va så söt. 

Efter mockade jag 6 hästar! Hehe, jag är duktig =) Fixade allt åt eira och Meddis och sen åkte jag och kolla på innebandy match igen, det är lite kul :)

Har väl inte hänt nåt mer men jag har haft fullt upp hela dagen iaf.

/jenny


Kort inlägg

Hellu ;) Kunde inte blogga igår... Var på Hööks, Färjestad och Bordrocks på morgonen.
Sen var det stallet och sen fest hos Kelly.
Idag var det träning på förmiddagen.Skriver mer om det sen.
Bilder kmr åxå.

/Sofia



Tävlingar

6/11-2010 Hammarö, lokaldressyr LB:1 LA:1 med Meddis, anmäld

7/11-2010
Filipstad, Klubbhoppning 80cm med Eira, vill/ska vara med på.

14/11-2010 Sörmon, Lokal drive in hoppning 80cm med Eira, vill/ska vara med på.

19-21/11-2010 Trollhättan, nationellhoppning LB,LA,LA,LA med Meddis, anmäld

26/11-2010
Filipstad, klubbhoppning 80cm med Eira, vill/ska vara med på.

10/12-2010 Grevagården Christmas show, nationellhoppning LB, LA med Meddis, vill/ska vara med på.


Ja det va lite tävlingar som jag har kollat på :) Vi får väl se hur det blir ;)

/Jenny





Vet att jag sitter bajs på sista bilden men kom så stort in och fick föra bästa av situatonen ;) Meddi är super fin iaf ;) (Också fick jag bilden av linn, den är inte stulen) ;)


skritt/trimm

Kände mig ganska bra imorse men senare på dagen bestämde jag mig att jag är inte frisk nog att åka till nykroppa så blev inge party för mig idag :/

Tog det bara lugnt med hästarna också, skritta ut barbacka på Eira i typ en timma, Lenorna, Nea och Madde va också med.
Meddis trimma jag på volten i ca 30min, hade graman, tror inte den behövdes för hon kändes hur mjuk och fin som helst men är bra att ha den i övergångarna iaf :) Gjorde skänkelvikningar förvänd galopp och myckmycke övergångar :) Det stog framme några hinder som var sockerbits höjd på så tri mmade över dom oxå, allt gick bara bra, hon tyckte det var lite obekämt med gramanen först men det gick över ganska fort :) Alltså är så jävla nöjd över min ponny, hon är bäst det vet jag och jag älskar henne så enormt mycke, tänkte ladda upp lite videofilmer på oss nån dag till veckan och då är det filmer från när jag fick henne typ :')

Skulle det va kul och se? :)

Tycker ni får lägga fram förslag på vad ni tycker är kul att läsa om och vad ni vill ha mer om osv :) Blir roligare för oss och för er då! Läsarna har stor betydelse för mig och bloggandet så kommentera mer vad ni tycker osv! :D




idag ska jag

* Ut till stallet och fixa
* Rida Meddis antagligen och göra nåt kul med eira
* Beroende på hur det känns men kanske nykroppa på party :D


Jag går nog ner till stensta med Meddis på em och hoppar några skutt, försöker få lite flyt men ska fokusera på dressyren men få lite hoppning inblandat :) Blir nog lite sånt med Eira med, känner mig iaf bättre än vad jag har gjort dom andra dagarna iaf och det är ju positivt :) Ha en bra dag!

/Jenny


Planer för helgen ...

Lördag : Hööks, grejer ska bytas osv. Funderar på ett stalltäcke med hals också.
             Sedan stallet, kondition :D
             Fest hos Kelly ! Sova där.

Söndag : Stallet
             Leka med Remner ;) Haha 
             Vet inget mer... :D
:)   / Sofia

Äntligen Fredag !

Äntligen helg !

Dagen började bra ! Mamma sa imorse "var försiktig, det är halkigt ute nu"
Jaja tänkte jag och sen var det inge mer med det.
Sedan cyklar jag till skolan med min turbofart. Sen när jag skulle åka över
övergångs-stället vid Scanbacken då hände det ...
Det hela slutade med att jag låg på backen med cykeln över mig och sprattlade... Grejer överallt.
Hur mkt bilar som helst ! :D Skräll mig.

Red dressyr på Kimblewick-bettet :D Gick toppenbra ! <3
Började med att rida på en fyrkant och flytta honom runt innerskänkeln.
Sen red jag på en liten volt, med bakdelen innanför spåret och sedan utanför spåret.
Gjorde detta i både skritt och trav ;) Jättebra uppvärming tycker jag!



/Sofia

<3


dagen

Är ju som sagt förkyld så stanna hemma från skolan. Linnea red Eira och är hur snäll som helst och mockar och fixar till både eira och meddis :) När jag är förkyld så borstar jag ganska mycket på dom, och gör inte så mycket ansträngande saker men omgås om jag inte är allt för sjuk. Så idag borsta jag båda så dom blev rena och fina (Meddis rulla sig så fort hon kom in i boxen) men dom var nöjda iaf :) Igår tog jag och pappa en liten promenad med meddis ooch idag tömkörde jag :) Det gick bra, bättre än väntat faktiskt, trodde att hon skulle vara lite stel och så men efter ca 10min ungefär var hon helt avslappnad och fin. Pappa prova även att tömköra och det gick jätte bra :D han ska vara med mig lite mer när jag tömkör så att allt sitter så ska han få sköta ganska mycket med tömkörningen härefter, så jag kan vara lite ledig ibland, hehe. Kan ärligt talat behöva de. Men tömkörde i kanske 25-30min och jag är helnöjd med henne idag :) Men saknar att rida henne.. I tisdags var det sist och jag tror äve hon saknar att jag rider henne även om det låter helknäppt så brukar hon vara lite småsur på mig när hon märker att jag bara jobbar med henne från marken några dagar. Men haha vem vet. Det är ändå bra för henne att bara longera/tömköra och gå ut och gå ibland :) Morgondagens pass beror på helt hur jag känner mig. Hoppas jag blir bättre och kan rida lite smått.

/Jenny 


I´m back

Hej, nu är det dags för mig att ta upp bloggandet, -igen, haha. Har vart skönt med ett break ändå. Skulle väl ha börjat blogga lite tidigare men har vart strul med våran data och sen har designen inte vart färdig. Men som ni ser har jag och sofia bestämt att prova blogga tillsammans vilket jag tycker är jättekul :D Att inte behöva ha sån press på sig, även fast man tycker att man inte borde känna press gör man det ändå.

Jag ska väl berätta lite som har hänt medans jag har varit "borta". Jag har lagt väldigt mycke energi på träning, och har provat träna för Ulrika Skönnemark, som jag tycker är jätte bra, och jag tränar för henne på dom flesta tisdagar. Eira har jag hoppat lite LDer som vi har kommit runt och ska fortsätta med det. Eira är i ganska hyfsad form och är nyrakad och fin medans Meddis är i fin och i bra form dock har hon päls som en nallebjörn ;) Ska raka henne så fort jag är frisk (just nu väldigt förkyld) så blir det bra :)

Nu är det ju höstlov- vilket är skönt! Och jag har mycket tid att blogga och va med hästarna och massa annat så det kan inte bli så mycket bättre om jag blir frisk nån gång..

Sen måste jag bara tillägga varför jag har haft en paus, har inte haft motivering till att blogga, har bara kännts tomt, sen gick det ju inge vidare på ett par tävlingar och det är inte kul för 5öre. Man tappar motivationen, och det blir ännu värre när det blir motgångar, vilket det tyvärr ofta kan göra i ridsporten. Det är hårt. Väldigt hårt faktiskt. Det är en så stor skillnad -enlig mig. Att hoppa på träning och tävling. Jätte stor faktiskt. Så man börjar på ex som mig och Meddis, LC, LB det går bra, varför? jo jag kände ingen svårighet, Meddis kände ingen svårighet och hon hade gjort det förr så förra året hoppa vi bara det efter vi hade köpt henne. Vi va säkra på den nivån. Sen vill man gå upp en nivå, till LA. Meddis hade aldrig gjort det, jag hade aldrig gjort så detta är nånting man ska klara tillsammans, endel går det jätte enkelt för endel inte. då kommer motgångar under den vägen för vissa, tills man känner att detta är enkelt, vad händer sen? Jo man vill gå upp yttligare en nivå osv. Och det spelar ingen roll om man går från LD till LC Eller MSVB till MSVA, så kan det gå i ridsporten och jag vet att det inte är bara jag. visst kan man stanna på den nivå man är säker på men för mig är ridsport en utmaning och det är just därför jag vill gå upp en nivå, möta motgångar och sen förhoppningsvis framgångar. Men då när man når den framgången. Då kommer det kännas fantastiskt. Mycke mer fantastiskt än att hoppa LC LB som man är säker på och bli placerad och vinna osv. MEN självklart kan man hoppa tillbaka ett steg ett tag för att sen ta nya tag igen. Det blev en lång text men jag tänkte bara berätta hur jag känner. Jag förväntar mig inte att alla ska förstå men jag hoppas det. Det är tufft att hålla igång en blogg när det går dåligt, det måste jag erkänna.

Men som sagt, nu är jag igång med bloggandet, och ska försöka hålla igång ett tag.

/ Jenny






Tävling resultat 2010 !

Här kommer några resultat och bilder ;)
Alla tävlingar är inte med, antingen för att jag inte har några bilder eller något resultat.

/ Sofia

Bild från senate tävlingen :)  Karlstads RK   L:A  1:a !<3
Karlstads RK  L:A  1a !<3

Hagfors RK  L:B div. 2  2:a <3
Hagfors RK  L:B  div.2  2a!<3







Karlstads RK  L:A  1:a <33
Karlstads RK  L:A 1a!<3

Karlstads RK  L:B   2:a <3
Karlstads RK   L:B  2a !<3

Mariestads RK  L:B  3:a <3
Mariestads RK  L:B  3a !<3

Säffle RK  L:B ?  2:a <3
Säffle RK  L:B  2a !<3

Sörmons RK  L:B  1:a !<3
Sörmons RK  L:B   1a!<3

Christinehamns RK  L:B  4:a <3
Christinehamns RK  L:B  4a!<3

Christinehamn RK  L:A  1:a ! <3
Christinehamns RK L:A   1a!<3

Filipstads RK  L:A   4:a ! <3
Christinehamns RK  L:A  4a!<3



Orkade inte ladda upp fler bilder ni får nöja er med det ;)<3





Äntligen !

Jippie ! Bloggen är klar att bloggas på ! (:
Blev jättenöjd med designen ( som förövrigt jag sj har gjort ) ... :D

Eftersom dom flesta som kommer läsa bloggen känner ju redan mig så jag
behöver nog egentligen inte skriva om mig sj. Men lite skriver jag ändå, bara för att ! :P

Ok var ska jag börja ?
Jag är född 1997, bor i Kil. :) Hmm vad mer vill ni veta ?
Jo ! Min ponny heter Regazzo och är en valack född 1999 import Holland :)<3

Bilder från detta årets tävlingar kommer i nästa inlägg :)

/ Sofia




hellu(;<3

testar :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0